Boek nu

aankomst
vertrek

24 december

Amuse
***
Gerookte zalm ingelegd in groene appelcoulis
met een meringue van wasabi
***
Rode mulfilet met zwarte linzen en een saffraan-pasoasaus
of
Rib-steak met een rubb van pastramikruiden, gele gepofte cherrytomaatjes
en tomatenboter
***
Christmas trifle

25 december
Rillette van hert met lardo
***
1000-Jaar oude bouillon op een bedje van zeewiersalade
***
Spoom van sinaasappel-peperijs met Licor 43
***
Langzaam gegaarde kabeljauw met matcha-whiskeysaus
of
Gekonfijte fazant met een saus van gepofte kastanjes
***
Breaking ball van chocolade

26 december
Amuse
***
Proeverij van wild
Wildzwijnham, paté van wild, gerookte hert, crostini’s en tomatenjam
***
Gebakken zeebaarsfilet met gewokte kokkels en een wildjus
of
Sukade steak met cranberrycompote
***
Licht gerookte biet met witte chocolade, salmiak-vanille-ijs
en honing-mascarpone