Boek nu

aankomst
vertrek

Restaurant

Reserveren

Laatste nieuws m.b.t. het coronavirus en ons restaurant

Het restaurant, verwarmd terras en de bar zijn dagelijks geopend tot 17:00 uur. Van 12:00 tot 17:00 uur kunt u gebruik maken van de lunch in ons restaurant. Na 17:00 uur kunt u gebruik maken van onze "Private Dining". Wij hebben een aantal kamers ingericht met een tafel waaraan u kunt dineren. Voor meer informatie of om te reserveren vragen wij u contact op te nemen met de receptie. Dit kunt u doen d.m.v. een e-mail: info@hotelvictoria.nl of telefonisch: 072-5812358. 

Van 08:00 tot 10:00 uur bieden wij ontbijt aan in de vorm van een ontbijtbuffet. Voor het ontbijtbuffet kunt een tijdslot reserveren.. Kosten voor het ontbijtbuffet bedragen €15 per persoon voor gasten die niet in het hotel overnachten. 

Heerlijk eten, gezellig en intiem dineren en service met een glimlach. Dit zijn de belangrijkste ingrediënten waarom onze gasten graag terug komen naar restaurant Victoria.

Onze keukenbrigade werkt met passie en creativiteit aan de lekkerste gerechten. Onze keuken gebruikt uitsluitend verse en streekproducten.

Van knus met z’n tweetjes tot sfeervol dineren met groepen en/of familie, in Restaurant Victoria is iedereen van harte welkom. Tevens is onze ervaren keukenbrigade ingespeeld op verschillende diëten en allergieën. Met veel zorg worden de lekkerste vegetarische, suiker-, gluten- en lactosevrije gerechten voor u bereid.
Aan de gezelligste bar van Bergen aan Zee bent u voor het diner welkom voor een aperitiefje maar ook na het diner, wanneer de jukebox tot in de latere uurtjes zijn gouden plaatjes draait, zien wij u graag voor een slaapmutsje!

Hotel Victoria