Boek nu

aankomst
vertrek

Restaurant

Reserveren

Laatste nieuws m.b.t. het coronavirus en ons restaurant

Het restaurant, terras en de bar zijn weer dagelijks geopend tot 22:00 uur. Wij beschikken over een terras aan de voorzijde van het hotel, maar ook over een heerlijk terras en patio aan de achterzijde van het hotel, op het zuiden. U kunt een tafel reserveren door op de "reserveren" button te klikken boven dit bericht. 

Heerlijk eten, gezellig en intiem dineren en service met een glimlach. Dit zijn de belangrijkste ingrediënten waarom onze gasten graag terug komen naar restaurant Victoria.

Onze keukenbrigade werkt met passie en creativiteit aan de lekkerste gerechten. Onze keuken gebruikt uitsluitend verse en streekproducten.

Van knus met z’n tweetjes tot sfeervol dineren met groepen en/of familie, in Restaurant Victoria is iedereen van harte welkom. Tevens is onze ervaren keukenbrigade ingespeeld op verschillende diëten en allergieën. Met veel zorg worden de lekkerste vegetarische, suiker-, gluten- en lactosevrije gerechten voor u bereid.
Aan de gezelligste bar van Bergen aan Zee bent u voor het diner welkom voor een aperitiefje maar ook na het diner, wanneer de jukebox tot in de latere uurtjes zijn gouden plaatjes draait, zien wij u graag voor een slaapmutsje!

Hotel Victoria