Boek nu

Hotel Victoria

Boek nu

aankomst
vertrek

Voel u thuis bij Hotel Victoria. Wij zijn geopend en voorzien van alle faciliteiten om u een heerlijk ontspannen verblijf te kunnen bieden!

Welkom bij hotel Victoria,een sfeervol hotel aan de Noordzee waar iedereen zich direct thuisvoelt.

U vindt ons in Bergen aan zee, één van de mooiste badplaatsen aan de Nederlandse kust. Hotel Victoria ligt op een steenworp afstand van het brede strand, waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten. 

Of u nu lekker wilt zonnen op het strand, wandelen of fietsen in de duinen, een balletje wilt slaan op de tennis- of midgetgolfbaan of relaxen in de sauna: Hotel Victoria heeft vele faciliteiten en wij bieden u dan ook een ontspannen verblijf waar u niks tekort komt. 

Het gehele jaar door bent u van harte welkom.

Tot ziens bij Hotel Victoria!

Onze troeven

Al onze kamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van douche en/of bad, toilet, flatscreen-tv, telefoon en kluis. Een groot aantal kamers heeft ook een balkon vanwaar u prachtig zicht heeft op de duinen of de zee.  Wilt u graag een kamer met zeezicht of balkon? Laat het ons weten. 

Ons gezellige restaurant wordt drukbezocht door zowel hotelgasten, locals als toeristen uit de buurt. Met een uitgebreide menukaart  en genoeg zitruimte is dat niet zo verwonderlijk, iedereen voelt zich direct thuis bij Hotel Restaurant Victoria.Op de menukaart vindt u naast vlees-  en visgerechten ook vegetarische gerechten, waarbij onze keukenbrigade uitsluitend werkt met verse streekproducten horend bij het seizoen. 

Het gehele jaar bieden wij arrangementen vanaf 2 nachten, eventueel aangepast naar uw wensen. 

Sinds jaar en dag komen bedrijven van heinde en ver om in onze ruim opgezette vergaderzalen te brainstormen en te vergaderen, waarna ze culinair verwend worden in ons restaurant. 

Victoria in beeld