Boek nu

Laatste nieuws

Boek nu

aankomst
vertrek

Informatie betreffende Corona

Corona informatie

U bent van harte welkom!

Het hotel is geopend voor hotelgasten en wij kunnen bijna alle faciliteiten blijven bieden aan onze hotelgasten zoals u die van ons gewend bent. Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM.

Om aan de richtlijnen van het RIVM te voldoen en de gezondheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen hebben wij wel een aantal aanpassingen in ons hotel waarvan wij u bij deze op de hoogte willen stellen:

  • Wij houden ons aan de voorgeschreven afstand van 1,5 meter naar onze gasten en bij het in- en uitchecken houden wij er ook rekening mee om geen contact met de handen te maken en leggen daarom alles voor u op de balie. Wij vragen u hier ook rekening mee te houden.
  • Sinds 1 december is het dragen van een mondkapje in publieke ruimtes verplicht. Wij vragen u daarom in de gangen en bij de receptie een mondkapje te dragen. 
  • Wij controleren ons personeel. Bij verschijnselen zoals hoesten en/of koorts blijft ons personeel thuis.
  • Mocht u voor aankomst, eventuele symptomen ervaren, vragen wij u ons op de hoogte te stellen. Checkt u wel uw reisverzekering, zodat de eventuele kosten gedekt zijn.
  • Hotel Victoria biedt ook een annuleringsverzekering. Voor €20,- per kamerreservering kunt u ten aller tijden direct bij ons kosteloos annuleren, dit dient u wel binnen 5 dagen na het maken van de reservering te doen. Per 1 juni 2020 gelden weer onze gewone annuleringsvoorwaarden.
  • Het terras, restaurant en de bar zijn weer dagelijks geopend tot 22:00 uur. 
  • Onze overige faciliteiten zoals de sauna, midgetgolf- en tennisbaan zijn gewoon geopend. 

Naast onze hotelkamers beschikken wij over een aantal appartementen en een studio, waarbij u de beschikking heeft over een keuken. Meer informatie over onze appartementen en studio vindt u op onze website bij 'appartementen'. 

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en gaan ervan uit u gezond en wel zo snel mogelijk te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet uit Bergen aan Zee,

Familie Meijer en het hele Victoria team