Boek nu

Laatste nieuws

Boek nu

aankomst
vertrek

Informatie betreffende Corona

Corona informatie

De situatie rondom het coronavirus houd de hele wereld bezig, ook voor ons zijn het spannende tijden als kleinschalig familiehotel.

In ons belang om niet al onze reserveringen in de maanden juni en juli te verliezen, en wij u ook de gelegenheid willen geven om aan te kijken hoe de situatie zich ontwikkeld,bieden wij u aan om uw reservering kosteloos te kunnen annuleren of verplaatsen tot 2 weken voor aankomst.

Naast o.a. scholen, grote evenementen en sportclubs moest ook een gedeelte van de horeca haar deuren sluiten.

Gelukkig voor u en voor ons mogen voorlopig hotels wel openblijven. Daarnaast zijn het strand en de duinen vrij toegankelijk voor wandelingen en fietstochten.

Wij willen graag onze gasten nog blijven verwelkomen zolang de situatie dit toelaat.

Om aan de richtlijnen van het RIVM te voldoen en de gezondheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen hebben wij wel een aantal aanpassingen in ons hotel waarvan wij u bij deze op de hoogte willen stellen:

  • Allereerst bieden wij onze faciliteiten op het moment alleen nog aan onze hotelgasten.
  • Wij bieden faciliteiten zodat u op uw kamer of in een aparte ruimte kunt dineren. Als u liever in ons restaurant of een aparte ruimte wilt dineren vragen wij u wel vooraf even te reserveren, i.v.m. de ruimere opzet in het restaurant.
  • Voor het ontbijt, kunt u aangeven op een lijst wat u graag wilt eten en drinken. Op een voorkeurstijd kunt u dit afhalen bij het buffet en nuttigen in ons restaurant of op uw kamer. 
  • Wij houden ons aan de voorgeschreven afstand van 1,5 meter naar onze gasten en bij het in- en uitchecken houden wij er ook rekening mee om geen contact met de handen te maken, en leggen daarom alles voor u op de balie. Wij vragen u hier ook rekening mee te houden.
  • Wij vragen u momenteel zoveel mogelijk contactloos of met de pinpas te betalen.
  • Wij controleren ons personeel. Bij verschijnselen zoals hoesten en/of koorts blijft ons personeel thuis, mocht u voor aankomst, eventuele symptonen ervaren, vragen wij u het zelfde te doen en ons op de hoogte te stellen.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en gaan ervan uit u gezond en wel zo snel mogelijk te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet uit Bergen aan Zee,

Familie Meijer en het hele Victoria team