Boek nu

Laatste nieuws

Boek nu

aankomst
vertrek

Informatie betreffende Corona

Corona informatie

U bent van harte welkom!

Het hotel is geopend voor hotelgasten en wij kunnen bijna alle faciliteiten blijven bieden aan onze hotelgasten zoals u die van ons gewend bent. 

Een veilige omgeving voor onze gasten en ons personeel is erg belangrijk voor ons. Daarom blijven wij onze gasten en het personeel vragen 1,5 meter afstand te houden. Ook onze tafels in het restaurant staan op tenminste 1,5 meter afstand van elkaar en tijdens het ontbijt werken wij met tijdsloten, zodat alle gasten gefaseerd kunnen genieten van ons ruime ontbijtbuffet. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Dit betekent dat iedereen van harte welkom is, mits zonder coronaklachten. Wij vertrouwen op ieders eigen verantwoordelijkheid en hopen hiermee op uw begrip. 

 

Om voor onze gasten en personeel een veilige omgeving te garanderen houden wij ons aan de volgende richtlijnen:

 • Wij houden ons aan de voorgeschreven afstand van 1,5 meter naar onze gasten en bij het in- en uitchecken houden wij er rekening mee om geen contact met de handen te maken en leggen daarom alles voor u op de balie. Wij vragen u hier ook rekening mee te houden.
 • Het dragen van een mondkapje is weer verplicht wanneer u niet aan tafel zit. Wij vragen onze gasten hier rekening mee te houden. 
 • De kamerdames komen niet dagelijks in de hotelkamers als u dit niet wenst, om onnodig contact te voorkomen. 
 • Wij controleren ons personeel. Bij verschijnselen zoals hoesten en/of koorts wordt ons personeel getest. 
 • Mocht u voor aankomst corona-gerelateerde symptomen hebben, vragen wij u te testen.
 • Blijf bij een positieve coronatest thuis. Checkt u uw reisverzekering, zodat de eventuele kosten bij annulering gedekt zijn.
 • Hotel Victoria biedt ook een annuleringsverzekering. Voor €20,- per kamerreservering kunt u ten aller tijden direct bij ons kosteloos annuleren, dit dient u wel binnen 5 dagen na het maken van de reservering te doen. Per 1 juni 2020 gelden weer onze reguliere annuleringsvoorwaarden, deze kunt u terugvinden op: Reserveringsvoorwaarden - Hotel Victoria.
 • Het ontbijtbuffet is geopend van 08:00 tot 10:00 uur. U kunt hiervoor een tijdslot reserveren bij het inchecken. Op deze manier proberen wij drukte bij het buffet te vermijden. 
 • Het restaurant, de bar en het verwarmd terras zijn geopend tot 17:00 uur. 
 • Van 12:00 uur tot 17:00 uur is het restaurant geopend voor lunch.
 • Vanaf 17:00 uur bieden wij voor onze hotelgasten de mogelijkheid tot "Private Dining". Voor meer informatie neemt u contact op met onze receptie. 
 • Indien u 's avonds nog een drankje of een hapje wenst kunt u dit ophalen bij de bar en meenemen naar de hotelkamer. 
 • Onze overige faciliteiten zoals de sauna, midgetgolf- en tennisbaan zijn gewoon geopend. 

Naast onze hotelkamers beschikken wij over een aantal appartementen en een studio, waarbij u de beschikking heeft over een keuken. Meer informatie over onze appartementen en studio vindt u op onze website bij 'appartementen'. 

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en hopen u gezond en wel zo snel mogelijk te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet uit Bergen aan Zee,

Familie Meijer en het hele Victoria team