Boek nu

Laatste nieuws

Boek nu

aankomst
vertrek

Informatie betreffende Corona

Corona informatie

Ons hotel, restaurant Victoria en onze bar zijn voor onze gasten (let wel; alleen onze hotelgasten) gewoon open. Wij werken nauwkeurig volgens de richtlijnen van het RIVM. Daarnaast kent Bergen aan Zee geen besmettingen. Daarmee is Hotel Victoria en Bergen aan Zee een veilige plek om in deze tijd te ontspannen en te recreëren.

Om aan de richtlijnen van het RIVM te voldoen en de gezondheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen hebben wij wel een aantal aanpassingen in ons hotel waarvan wij u bij deze op de hoogte willen stellen:

  • Wij bieden faciliteiten zodat u op uw kamer of in een aparte ruimte kunt dineren. Als u liever in ons restaurant of een aparte ruimte wilt dineren vragen wij u wel vooraf even te reserveren, i.v.m. de ruimere opzet in het restaurant.
  • Ons ontbijtbuffet is geopend van 08.00 tot 10.10 uur, u kunt zich bij de receptie inschrijven voor een tijd dat u wilt komen ontbijten. Loop zo min mogelijk langs het buffet en houdt u rekening met de 1,5 meter afstand tot anderen. Om drukte te voorkomen kunt u, uw tafel maximaal 30 minuten gebruiken, zodat daarna andere gasten kunnen ontbijten. U mag ook op uw kamer ontbijten.
  • Wij houden ons aan de voorgeschreven afstand van 1,5 meter naar onze gasten en bij het in- en uitchecken houden wij er ook rekening mee om geen contact met de handen te maken, en leggen daarom alles voor u op de balie. Wij vragen u hier ook rekening mee te houden.
  • Wij controleren ons personeel. Bij verschijnselen zoals hoesten en/of koorts blijft ons personeel thuis.
  • Mocht u voor aankomst, eventuele symptomen ervaren, vragen wij u ons op de hoogte te stellen. Checkt u wel uw reisverzekering, zodat de eventuele kosten gedekt zijn.
  • Hotel Victoria biedt ook een annuleringsverzekering, voor € 10,- per kamerreservering kunt u ten aller tijden direct bij ons kosteloos annuleren, dit dient u wel binnen 5 dagen na het maken van de reservering te doen. Per 1 juni gelden weer onze gewone annuleringsvoorwaarden.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en gaan ervan uit u gezond en wel zo snel mogelijk te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet uit Bergen aan Zee,

Familie Meijer en het hele Victoria team